Zwembadafdekkingen

CONTACTEER ONS!

Rolluiken voor zwembaden zijn ontworpen om het zwembad te beschermen en te isoleren. Ze worden meestal gemaakt van PVC of polycarbonaat lamellen die in rollen omhoog en omlaag kunnen bewegen. Dit manueel of aangedreven via een motor.


Voordelen


Rolluiken voor zwembaden bieden verschillende voordelen, zoals het verminderen van waterverdamping, het behouden van de temperatuur van het water, het verminderen van het gebruik van chemicaliën en het voorkomen van vervuiling door vuil en bladeren.

Veiligheid


Ook zorgen zij voor een veiligere omgeving rond het zwembad. De kwaliteit van de materialen verbeterd met de jaren en zorgt er ook voor dat uw huisdier of kind niet onbedoeld in het water terechtkomt. 

Energiebesparend


Door de zwembadafdekking wordt er veel warmte van het water behouden. 's Nachts zal de temperatuur dan ook minder snel afnemen wat ervoor zorgt dat er minder energie moet gebruikt worden om het water weer op zijn gewenste temperatuur te brengen. 

Voor meer informatie omtrent het herstellen of plaatsen van een nieuw rolluik. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en wij helpen u graag verder om een zwembadafdekking op maat te creëren.

Contacteer ons!