GTS Belgium

Meer dan 30 jaar ervaring.

Een familiebedrijf, ontstaan uit een enorme passie voor zwembaden, spa's en sauna's. 
Met een oog voor detail en de beste service.

GTS Belgium opgericht in het jaar 2015 door Eric Delnest, expert in zwembaden en spa's. Meer dan dertig jaar ervaring binnen de sector. Met GTS Belgium als uw n°1 partner op gebied van herstellingen en renovaties. Kwaliteit en expertise zijn de troeven die ons bedrijf hanteert om te groeien en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

*

Door de exponentiële groei van de laatste jaren en de successen is ons bedrijf ondertussen al uitgegroeid tot een goed vertegenwoordigde speler op de markt. Met een gemotiveerd team die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. "Teamwork makes the dream work" dat is ons moto. Met één groot gemeenschappelijk doel voor ogen gaat dit super team te werk.

*

Voor onderhoud, herstellingen, renovaties en het plaatsen van nieuwe producten. Kunt u rekenen op het vakmanschap van Eric Delnest zelf en de ervaren werkmannen Luc Janssens en Thomas Delabie. Zij staan garant voor uitstekend en proper werk. Geen zwembad, jacuzzi of sauna is te groot voor hen. Zij zijn de drijvende krachten die elke dag op de baan zijn voor jullie. In weer en wind, niets houdt hen tegen om de beste service te bieden.

*

Dit alles wordt in goede banen geleid door onze office manager Ignace de Zaeyer. Hij zorgt ervoor dat alle taken goed op elkaar afgestemd zijn en de planning op een zo efficiënt mogelijke manier wordt gemaakt. Hij is met andere woorden de drijvende kracht achter ons commercieel team en nog zoveel meer.

*

Op gebied van branding en uitstraling naar de buitenwereld hebben wij Jarne Lichtert als marketing manager in onze rangen. Hij zorgt voor een frisse wind binnen het bedrijf met als doel onze naamsbekendheid over het gehele grondgebied België uit te breiden.

*

GTS Belgium
Service that matters! 

Eric Delnest

Zaakvoerder

Ignace de Zaeyer

Office manager

Jarne Lichtert

Marketing 

Luc Janssens

Expert spa- en 
zwembad-technieken

Thomas Delabie

Expert spa- en 
zwembad-technieken