Een nieuwe Spa!?

DAN BENT U BIJ ONS OP HET JUISTE ADRES!

CONTACTEER ONS!

Bij GTS Belgium begrijpen we dat ontspanning en comfort van groot belang twee factoren zijn die van groot belang zijn in ons druk leven. Daarom zijn we trots op om officiële dealer te zijn van twee gerenommeerde merken in de spa-industrie: Sundance Spas en Weekend Spa's. Deze hoogwaardige spa's bieden een ongeëvenaarde ervaring van luxe en ontspanning.

Sundance Spas

=

Sundance Spa's zijn een synoniem voor innovatie, kwaliteit en stijl. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen van spa's van topkwaliteit, biedt Sundance een breed scala aan modellen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een intieme spa voor twee personen of een ruimere spa voor familie en vrienden, Sundance heeft de perfecte optie voor u.

Ontdek meer

Waarom kiezen voor Sundance Spas?

  • Geavanceerde hydrotherapie voor stressverlichting en spierontspanning.
  • Energiezuinige technologie voor lagere operationele kosten.
  • Luxe kenmerken stijlvolle ontwerpen die bij uw levensstijl passen.

Weekend Spa's


Weekend Spa's zijn de belichaming van comfort en betaalbaarheid. Deze spa's zijn ontworpen om uw weekends en vrije tijd te verbeteren zonder uw budget te overschrijden. Met duurzame constructie en gebruiksvriendelijke bediening zijn Weekend Spa's ideaal voor gezinnen, stellen en iedereen die van een ontspannende spa-ervaring wil genieten. 

Ontdek meer

Waarom kiezen voor Weekend Spa's?

  • Budgetvriendelijke prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit.
  • Eenvoudige installatie en onderhoud.
  • Veelzijdige modellen voor verschillende behoeften.

Bij GTS Belgium staan we bekend om onze toewijding aan klantentevredenheid. We bieden niet alleen hoogwaardige spa's, maar ook uitstekende service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw spa-ervaring onvergetelijk is. Ons deskundig team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste spa voor uw behoeften en om al uw vragen te beantwoorden.

Neem vandaag nog contact op met ons!

CONTACTEER ONS!